Werken bij

Wij geloven in ontwikkeling

Maak hieronder kennis met een aantal van je toekomstige collega’s.

Wij geloven dat ieder mens van waarde is. Wij stimuleren iedereen zijn persoonlijke waarden te ontdekken,  ambities te ontwikkelen en talenten te delen met anderen. Elkaar motiveren, de banden aanhalen en leren van elkaars werkwijze: collega’s die afgelopen jaar samen een opleiding volgden, hebben de voordelen daarvan ervaren.

“We zijn allemaal verschillend, maar vullen elkaar goed aan”

 

” Leer te vergeven; jij maakt ook wel eens een fout 

,

 

Ontwikkel jezelf!

Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?

De Veluwse Onderwijsgroep wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op!

Social media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures, nieuws en activiteiten op de scholen van de Veluwse Onderwijsgroep? Volg ons dan op Twitter en vind ons leuk op Facebook. Ook zijn wij te vinden op LinkedIn.