Sollicitatie procedure

Sollicitatieprocedure

Voel je je aangesproken door een van onze vacatures? Solliciteer dan via onze website! Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen en je motivatiebrief en CV uploaden. Wanneer we je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, krijg je een bevestiging. De leden van de sollicitatiecommissie bekijken vervolgens je gegevens en bepalen of je binnen het gevraagde profiel past.

Uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum krijg je te horen of je uitgenodigd wordt op gesprek. De sollicitatiegesprekken worden meestal gevoerd met de leidinggevende van het team waar de vacature is ontstaan en de directeur van de desbetreffende school. Het aantal gesprekken en de inhoud ervan kan per vacature verschillen. Als de gesprekken naar tevredenheid van beide partijen zijn verlopen, verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Je ontvangt een aanstellingsset en we vragen je enkele formulieren in te vullen om de formele procedure af te sluiten.

Stage

Wil je graag stage lopen bij de Veluwse onderwijsgroep? Dan kun je het beste rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de school van je voorkeur. Voor de juiste contactgegevens kun je hier kijken