Gerardus Majella

Samen spelen, werken en leren in een veilige omgeving

Basisschool Gerardus Majella
De Gerardus Majella is een katholieke basisschool in de wijk Oosterhof in Vaassen. Kinderen spelen, werken en leren samen in een veilige omgeving. Ieder kind is uniek, daarom houden we rekening met de verschillen tussen kinderen. We kijken naar ieder kind en streven ernaar de talenten van het kind optimaal te ontwikkelen. Dit doen we met afwisselend en uitdagend onderwijs en aantrekkelijk materiaal. Op de Gerardus Majella wordt vanaf groep 1 wekelijks Engels aangeboden. Hier hebben de leerlingen later alleen maar profijt van.

Met ons onderwijs willen we dat kinderen de kracht van het eigen kunnen ervaren en hen stimuleren op het juiste moment eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij vinden we het belangrijk dat kinderen oog hebben voor elkaar en hun omgeving. Elke week krijgen alle klassen Kanjertraining. Tijdens deze les leren we dat iedereen een eigen mening, wensen en gevoelens heeft. Kinderen oefenen om te gaan met verschillende situaties, zich bewust te zijn van hun gedrag en vertrouwen in zichzelf te krijgen.

De Gerardus Majella is een duurzame school. Een gezonde leefstijl vinden wij heel belangrijk. Daarom krijgen kinderen bij ons les over gezond eten en koken, en bewegen we veel. Zo doen we mee aan verschillende sporttoernooien, de Koningsspelen en lopen we ieder jaar de avondvierdaagse.​


Locatiedirecteur
Ingeborg Harleman

Boxhofstede 17
8171 KC Vaassen
T: 0578-57 17 86
website
directie@gmajella.nlPrimair onderwijs Voortgezet onderwijs Servicebureau