De Schakel

De Schakel is een school waar kinderen, leerkrachten en ouders graag zijn

Basisschool De Schakel
De Schakel is een katholieke basisschool met twee locaties in woonwijk De Maten in Apeldoorn. U vindt onze school aan de Muntersdonk en de Rederijkershoeve. Op beide locaties is peuteropvang en zijn alle groepen vertegenwoordigd. De schoolgebouwen zijn mooi gelegen en voorzien van alle faciliteiten voor modern onderwijs.

In ons lesprogramma is veel ruimte voor expressie en beweging. Tijdens de gymles maken de kleuters kennis met de gymtoestellen en allerlei sportieve spellen. De kinderen spelen iedere dag buiten, bij slecht weer wijken we uit naar ons eigen speellokaal. Kinderen hebben een rijke fantasie en zijn heel creatief. Door muziek te maken, te dansen en toneelstukjes op te voeren, kan uw kind ook deze kant van zichzelf uiten. Voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 organiseren wij wekelijks een creamiddag.​​

Ieder kind is uniek. Daar houden we in ons onderwijs rekening mee door de lesstof vaak op drie verschillende niveaus aan te bieden. Bovendien willen wij een gastvrije school zijn, waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf mag zijn. Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid, het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van uw kind.


Locatiedirecteur De Schakel - Hoeven
Irma Lens

De Schakel - Hoeven
Rederijkershoeve 21
7326 TH Apeldoorn
T: 055-53 38 405
website
adm@schakelhoeven.nl

Locatiedirecteur De Schakel - Donken
Renske van den Berg

De Schakel - Donken
Muntersdonk 11
7326 BD Apeldoorn
T: 055- 53 38 234
Primair onderwijs Voortgezet onderwijs Servicebureau