C. van Leeuwen

Elk kind is uniek en daar richten we ons onderwijs op in

De C. van Leeuwen is een katholieke basisschool, centraal gelegen in Eerbeek. Onze school is gehuisvest in een schoolgebouw met veel ruimte om buiten te kunnen spelen. Op school besteden we veel aandacht aan het creëren van een warme sfeer. Zo leren we kinderen aandacht voor elkaar en hun omgeving te hebben. Pas als een kind zich veilig voelt, kan het zich optimaal ontwikkelen.

Wij realiseren ons dat ieder kind uniek is en zich in een eigen tempo en op een eigen manier ontwikkelt. We geven kinderen daarom de ruimte die ze nodig hebben. Zo krijgen leerlingen, indien nodig, extra uitleg en oefeningen en op andere momenten dagen we ze uit met verdiepingsstof. Daarnaast vinden wij het belangrijk leerlingen te leren verantwoordelijk te zijn. We kiezen er bewust voor om ‘groot’ en ‘klein’ te laten samenwerken.

Een gezonde leefstijl vinden wij heel waardevol. Daarom krijgen kinderen bij ons les over gezond eten en omgaan met de natuur. Ook bewegen we veel. Zo doen we mee aan verschillende sporttoernooien en de Koningsspelen en lopen we ieder jaar de avondvierdaagse. Dagelijks nemen onze leerlingen fruit of groente mee voor de ochtendpauze.


Locatiedirecteur
Nicole Horstink

H.A. Lorentzstraat 1
6961 XK Eerbeek
T: 0313-651 776
website
directie@cvanleeuwen.nlPrimair onderwijs Voortgezet onderwijs Servicebureau