Open dag

Op woensdag 3 april 2024 van 9.00 tot 12.00 uur staan de deuren van onze basisscholen open. Kom kennismaken, sfeerproeven en stel vragen aan leerkrachten, leerlingen en schoolleiders.

We ontvangen u graag bij ons op school. Benieuwd welke scholen ermee doen? Bekijk het overzicht.  Aanmelden is niet nodig!

Bezoek verschillende scholen
Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing. Wordt het een school in de buurt, een school met een bepaald onderwijsconcept of juist met een duidelijke identiteit? De open dag is de uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende scholen.

Ook voor kinderopvang
Ook voor wie op zoek is naar een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang is de open dag ideaal. Veel scholen in Apeldoorn werken namelijk nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in het schoolgebouw.

Een kijkje onder ons dak
De open dag heeft als thema ‘neem een kijkje onder ons dak’ en is een initiatief van de drie Apeldoornse schoolbesturen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep. Op basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle deelnemende basisscholen. Ook is daar meer informatie over het toelatingsbeleid te vinden.