Loopbaan

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Een expert worden, en als het even kan één van de besten in je vakgebied. Bij de Veluwse Onderwijsgroep zit je als pas afgestudeerde direct goed. Maar we maken niet alleen graag kennis met talentvolle starters, we bieden ook kansen voor mensen die graag bij de Veluwse Onderwijsgroep werken. Daar helemaal op hun plek zijn. Een op de drie werknemers werkt tien jaar of langer bij één en dezelfde werkgever, liet het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) weten. Hoe blijf je jezelf uitdagen als je zo lang op dezelfde plek zit? En hoe doe je dat dan, één van de besten in je vakgebied worden? Helene vertelt je er meer over.”

 

Ontwikkel jezelf!

Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?

De Veluwse Onderwijsgroep wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op! Bezoek ook onze jaarlijkse Meet & Greet in april, voor een kennismaking en meer informatie.

Social media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures, nieuws en activiteiten op de scholen van de Veluwse Onderwijsgroep? Volg ons dan op Twitter en vind ons leuk op Facebook. Ook zijn wij te vinden op LinkedIn.