Leren en Innoveren

Voor de Veluwse Onderwijsgroep geldt dat het invoeren van vernieuwingen in het onderwijs staat of valt met de kwaliteit van de leerkrachten. Daarom volgen diverse ambitieuze medewerkers de master Leren & Innoveren. Tijdens deze opleiding ontwikkelen zij de benodigde competenties, zodat zij in de nabije toekomst een voortrekkersrol kunnen gaan vervullen als het gaat om onderwijsvernieuwingen.

 

Ontwikkel jezelf!

Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?

De Veluwse Onderwijsgroep wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op!

Social media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures, nieuws en activiteiten op de scholen van de Veluwse Onderwijsgroep? Volg ons dan op Twitter en vind ons leuk op Facebook. Ook zijn wij te vinden op LinkedIn.