Leerlingen VC Walterbosch verzorgen nieuwjaarsconcert in Grote Kerk Apeldoorn

12 januari 2018: nieuwjaarsconcert “Make my Day”

Apeldoorn, 4 december 2017

Leerlingen uit het koor van Veluws College Walterbosch zijn al weken aan het repteren voor een groots nieuwjaarsconcert op vrijdag 12 januari 2018 in de Grote Kerk. Ruim 250 leerlingen (!), uit de onderbouw en bovenbouw zullen in diverse samenstellingen het nieuwjaarsconcert verzorgen.

De muzieksectie, bestaande uit Eveline Bloemendaal en Rutger Kupers beleven veel plezier aan de voorbereidingen met de leerlingen voor dit grootse evenement: “de Grote Kerk is een prachtige plek voor het geven van dit concert en mede door de ambiance belooft het een sjiek maar ook sprankelend en feestelijk concert te worden!”, aldus Eveline Bloemendaal.

De gastvrouw- en heer van de avond zijn docenten Mariël Engels en Bas van Haeften. Broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom om van het nieuwjaarsconcert te komen genieten. Veluws College Walterbosch hoopt dat het concert een start zal zijn van een schitterend nieuw jaar vol muziek en warmte.

Kaarten voor het nieuwjaarsconcert zijn te koop op school bij zowel Eveline Bloemendaal als Miranda van den Brink als bij de receptie van de school. Een kaartje kost € 5,00 en staat garant voor een sfeervolle avond van 20:00 – 21:30 uur.

Vanwege de drukte wordt aangeraden zoveel mogelijk met de fiets te komen.