Leerlingen Daltonschool Eloy leggen eerste stenen nieuwe school

Ugchelen – De leerlingen van Daltonbasisschool Eloy in Ugchelen krijgen een nieuwe school. Afgelopen vrijdag 30 juni werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! kinderopvang. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders. De kinderen zongen uit volle borst een lied dat zij speciaal voor deze gelegenheid instudeerden. Wethouder Wenzkowski van de gemeente Apeldoorn hielp mee met het leggen van de kleurrijke stenen.

Chantal de Grutter, directeur daltonbasisschool Eloy: “Wat een mooi moment is dit. Wij zijn blij dat de eerste stenen gelegd zijn en dat de bouw nu van start gaat. Samen met Fris! Kinderdagverblijven komen we in één gebouw. Dat is uiteraard een mooie ontwikkeling. Kinderen die al naar de opvang in ons gebouw gaan, maken zo gaandeweg kennis met onze school. In het nieuwe gebouw komt straks ons daltononderwijs veel meer tot zijn recht, omdat het ontwerp gebaseerd is op onze onderwijsvisie.”

Meer weten?
Op de website van de Eloy is een speciale nieuwbouwpagina gemaakt eloyschool.nl/nieuwbouw-eloy. Hier kunnen belangstellenden online informatie over de nieuwbouw vinden.