Get Inspired

Maart 2018 vond voor de eerste keer de  onderwijsconferentie Get Inspired plaats, op het Veluws College Mheenpark in Apeldoorn. Ruim 325 leerkrachten van de 16 po-scholen binnen de Veluwse Onderwijsgroep konden elkaar ontmoeten, kennis delen, ervaringen uitwisselen én inspiratie opdoen om een volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Ook vorig jaar kon je je weer laten inspireren; 24 april 2019 was  de tweede editie. Ben jij er volgend jaar bij?

 

 

Ontwikkel jezelf!

Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?

De Veluwse Onderwijsgroep wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op! Bezoek ook onze jaarlijkse Meet & Greet in april, voor een kennismaking en meer informatie.

Social media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures, nieuws en activiteiten op de scholen van de Veluwse Onderwijsgroep? Volg ons dan op Twitter en vind ons leuk op Facebook. Ook zijn wij te vinden op LinkedIn.