Christelijk Lyceum bestaat 90 jaar!

Apeldoorn, januari 2020

Feest op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn: de school bestaat dit jaar 90 jaar!

Dat betekent dat dit lustrumjaar bol staat van activiteiten. Afgelopen maandag werd het jaar feestelijk geopend voor personeel door wethouder Nathan Stukker en cabaretier Viggo Waas.
Gister vond vervolgens de officiële opening plaats voor leerlingen. Niemand minder dan oud-leerling Prins Floris van Oranje-Nassau en nieuwbakken Apeldoornse burgemeester Ton Heerts mochten de opening verzorgen door het hijsen van de lustrumvlaggen. Voor die in top gaan, is er een samenzijn in de aula. Op het programma stond onder meer een interview van drie leerlingen met de twee hoogwaardigheidsbekleders, waarbij Prins Floris flink aan de tand werd gevoeld.
Na het hijsen van de vlaggen, vermaakten leerlingen zich opperbest tijdens een silent-disco.

Jubileumeditie Jachtlaan
Naast alle verschillende jubileumfestiviteiten die plaatsvonden, hebben collega’s, leerlingen en ouders in de eerste week van januari een eenmalige jubileumeditie van de nieuwskrant “Jachtlaan” op de deurmat ontvangen. Een uitgave die tot stand kwam met medewerking van een groot aantal mensen: bekende en minder bekende personen, uit het verleden en het heden. Eén van de artikelen blikt terug op vijf generaties rectoren; van 1977 tot nu, en is verspreid onder diverse media.
Lees het artikel hier:
https://indebuurt.nl/apeldoorn/apeldoorners/apeldoorner-van-de-week/het-christelijk-lyceum-bestaat-90-jaar-vijf-generaties-rectoren-aan-het-woord~90154/