Arbeidsvoorwaarden

De Veluwse Onderwijsgroep is graag een aantrekkelijke werkgever. Dat komt onder meer tot uiting in de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij werken met de CAO Primair Onderwijs en de CAO Voortgezet Onderwijs en daarnaast bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

Begeleiding nieuwe collega’s

Een nieuwe baan is vooral leuk, maar ook spannend. Zeker de eerste tijd komen er veel nieuwe dingen op je pad. Daarom vinden we het belangrijk nieuwe collega’s goed te begeleiden, zodat ze zich snel thuis voelen en hun weg vinden op de school en in onze organisatie. Iedere nieuwe docent wordt begeleid door een docentcoach volgens een vooraf opgesteld plan.

Academie

Goed onderwijs begint met goede docenten. De Veluwse Onderwijsgroep beschikt over een eigen Academie. De Academie organiseert workshops, lezingen en trainingen om op die manier de docenten en het onderwijs ondersteunend personeel te ondersteunen bij hun eigen ontwikkeling.

Cafetariamodel

Binnen de Veluwse Onderwijsgroep bieden we arbeidsvoorwaarden op maat. Zo kun je kiezen voor extra reiskostenvergoeding, fietsplan, uitruil vitaliteitskosten, vakbondscontributie of studiekosten.