50-jarig bestaan Hertog van Gelre

APELDOORN – Basisschool Hertog van Gelre bestaat 50 jaar. Een heuglijk feit! Vanwege de maatregelen rondom corona maakt de school voor nu een pas op de plaats om dat groots te vieren. De school schuift de festiviteiten door naar mei 2021 in de hoop dat het tegen die tijd mogelijk is om dit prachtige jubileum samen met leerlingen en ouders te vieren.

Om niet geheel voorbij te gaan aan het 50-jarig bestaan zijn alle leerlingen getrakteerd op iets lekkers. Alle leerkrachten mochten voor hun eigen groep een spel uitzoeken.

De Hertog van Gelre is een open katholieke basisschool aan de rand van de wijken Zevenhuizen en Welgelegen in Apeldoorn. De school hecht veel waarde aan een goede sfeer en vindt het belangrijk dat kinderen respect hebben voor verschillen tussen mensen. Tijdens de lessen laat de school de kinderen hun eigen kracht ervaren en worden zij gestimuleerd op het juiste moment verantwoordelijkheid te nemen. De school maakt gebruik van moderne lesstof en leermiddelen, waarmee kinderen zo veel mogelijk leren op hun eigen niveau.