Omhoog
Aanmelden
Werken bij ons

Vacatures

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij de Veluwse Onderwijsgroep! Ons personeelsbestand is behoorlijk divers, dat is inherent aan de verschillende scholen binnen onze organisatie. Regelmatig zijn wij op zoek naar ondernemende, creatieve en ambitieuze collega's.

Persoonlijk profiel aanmaken
Klik op de onderstaande link om een persoonlijk profiel aan te maken. Je hebt zo de mogelijkheid een CV aan te maken en/of een persoonlijke job agent in werking te stellen. Door gebruik te maken van de job agent blijf je automatisch op de hoogte van vacatures, die overeenkomen met jouw profiel en voorkeuren. 
Maak een persoonlijk profiel aan

Online solliciteren 

Indien wij vacatures hebben, staan ze hieronder vermeld. Door op de functie te klikken kun je direct online solliciteren. 

_______________________________________________________

Dit webonderdeel kan niet worden weergegeven. U kunt proberen dit probleem op te lossen door deze webpagina te openen in een met Microsoft SharePoint Foundation compatibele HTML-editor zoals Microsoft SharePoint Designer. Neem contact op met de webserverbeheerder als dit probleem zich blijft voordoen.


Correlatie-id:9de8c53e-b8fc-43a6-8f38-097d92362b6d