Omhoog
Aanmelden
Voortgezet onderwijs

- Twello


Veluws College Twello gebouw vmbo DSC_3151.jpg'Een kleine school met een breed aanbod, zodat de vestiging voor veel leerlingen een aantrekkelijke school kan zijn.'

Veluws College Twello is een kleine school waar iedereen elkaar kent en waar rekening wordt gehouden met de interesses, ambities, talenten en het niveau van de leerlingen. Op Veluws College Twello kunnen leerlingen kiezen voor mavo, havo of vwo. Mavoleerlingen ronden de opleiding af op school en havo en vwo-leerlingen gaan vanaf klas 4 naar een school in Deventer of Apeldoorn. Leerlingen krijgen onderwijs dat bij hen past: op maat.

Er zijn duidelijke regels op school. Daardoor is de sfeer veilig en prettig en voelen leerlingen zich snel thuis.

Op 8 mei 2017 heeft Veluws College Twello een prachtig nieuw schoolgebouw in gebruik genomen aan de Veilingstraat 10 in Twello. De nieuwe school ligt dichtbij het station en is eenvoudig te bereiken voor leerlingen die verder weg wonen.
In het kleurrijke schoolgebouw heeft de school de ruimte en middelen om actief onderwijs te geven. Naast goed onderwijs is er ook veel aandacht voor activiteiten buiten de reguliere lessen. Leerlingen ontwikkelen zich immers niet alleen in een klaslokaal.

Adres

Veluws College Twello
Veilingstraat 10
7391 GM Twello
T: 0571 - 27 15 61
E: twello@veluwscollege.nl

Directie

Vestigingsdirecteur:
Piet Oosting