Omhoog
Aanmelden
Voortgezet onderwijs

- Cortenbosch'Een levendige school met zeer goed geoutilleerde praktijklokalen waar leerlingen worden voorbereid op het mbo en de havo.'

Het Veluws College Cortenbosch staat bekend als een levendige school voor vmbo waar goed onderwijs gegeven wordt. Het Veluws College Cortenbosch heeft alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, gemengd, mavo) in huis en de drie profielen techniek, zorg & welzijn en economie & ondernemen. Leerlingen worden geholpen het hoogst haalbare niveau te bereiken.

Voor de brugklassen is een deel van het schoolgebouw gereserveerd, zodat zij kunnen wennen en zich veilig voelen op hun eigen plek. Ook hebben de brugklasleerlingen een aparte pauze.

Op Veluws College Cortenbosch krijgen leerlingen volop kansen om te werken aan toekomst en talenten. Bijvoorbeeld in het ICT-LAB of tijdens de Fl@xuren en de PlusVakken. Op het Veluws College Cortenbosch is oog voor iedereen: in de les en in de rest van de school. Iedereen kan hier zichzelf zijn en de sfeer is er veilig en prettig.

 

Website Veluws College Cortenbosch

Adres

Veluws College Cortenbosch
Prinses Beatrixlaan 259
7312 DG Apeldoorn
T: 055- 521 63 77
E: cortenbosch@veluwscollege.nl

Directie

Interim vestigingsdirecteur:
Ko Doncker