Omhoog
Aanmelden
Voortgezet onderwijs

De Heemgaard‘De Heemgaard is een school met spirit en ambitie, gericht op jouw ontwikkelingsmogelijkheden als mens.’

 

De Heemgaard is een christelijke scholengemeenschap in Apeldoorn. Leerlingen kunnen onderwijs volgen aan een van de volgende afdelingen: vmbo-tl (ook wel mavo genoemd), havo, atheneum en ISK (Internationale Schakel Klas, dat is onderwijs aan anderstaligen). Van brugklas tot eindexamen, gezamenlijk in een ruim en modern gebouw.

De Heemgaard is een school met spirit en ambitie, gericht op ontwikkelingsmogelijkheden van iedere leerling. Naast de vakken en de leerstof lopen keuzemogelijkheden en vorming gelijk op. We doen er alles aan om de schooltijd zo interessant mogelijk te maken en te zorgen dat leerlingen een solide basis hebben voor een vervolgopleiding. Leerlingen spelen een actieve rol in het leerproces. Zij leren stapsgewijs keuzes maken en worden in toenemende mate verantwoordelijk voor hun eigen leren. ICT speelt een belangrijke rol in het leerproces.

Leerlingen en medewerkers moeten zich geborgen voelen op school. Op De Heemgaard werken we daarom aan goede begeleiding en persoonlijke aandacht en zijn er duidelijke regels over hoe we met elkaar omgaan.

Adres

Heemradenlaan 125
7329 BZ Apeldoorn
T: 055 – 53 85 600
E: info@heemgaard.nl

 

Directie

dhr. Rob Stevelmans