Omhoog
Aanmelden
Primair onderwijs

De Zevensprong



‘Op de Zevensprong wordt altijd geprobeerd het uiterste niveau uit een kind te halen. Dit doen wij in een inspirerende en kleurrijke omgeving.’

De Zevensprong is een katholieke basisschool in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn. We zijn trots op ons moderne gebouw voorzien van nieuw meubilair, zorgvuldig gekozen materialen en digitale schoolborden. We beschikken over twee volledig nieuw ingerichte speellokalen, een handenarbeidlokaal en twee centrale kernen voor computerlessen. Kinderen worden in een inspirerende omgeving uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. De Zevensprong is een kleinschalige school met inpandige BSO en onderscheidt zich van andere scholen door haar goede prestaties, open sfeer en een innovatief team.

Op de Zevensprong hebben we ruim aandacht voor de verschillen tussen kinderen. We leren kinderen te vertrouwen op hun eigen kunnen en stimuleren ze hulp bij elkaar te zoeken. Om recht te doen aan de verschillen tussen kinderen, bieden we in elke groep drie rekenniveaus aan. Kinderen die meer aankunnen, krijgen die kans dan ook. Ook bij het leren lezen sluiten we aan bij het niveau van het kind. We versnellen het leesproces door intensief contact met ouders.

Kinderen hebben een rijke fantasie en zijn heel creatief. We spelen daar op in door bijvoorbeeld muziek te maken, te dansen en toneelstukjes op te voeren. Kinderen krijgen stijldans-les op school, schitteren zeker vijf keer per jaar in de Zevensprongshow, koken de sterren van de hemel en gaan creatief aan de slag tijdens de techniekdagen.

www.zevensprong.nu

Adres

Pythagorasstraat 384
7323 HW Apeldoorn
T: (055) 36 04 944
E: administratie@zevensprong.nu​

 

 

Directie

Locatiedirecteur
Eveline Berns​

Clusterdirecteur
Luuk van der Heijden